Yritysten kustannustuen viides hakukierros

Business Tampere ja Visit Tampere järjestävät pe 14.1.2022 klo 13.00-14.00 webinaarin, jossa keskitytään yrityksille suunnatun kustannustuen viidenteen hakukierrokseen. Hakukierros on avoinna 21.12.2021–18.2.2022 klo 16.15 saakka.

Yritysten kustannustuen viidennellä hakukierroksella korvataan kuluja yrityksille, jotka ovat kärsineet koronapandemian torjuntaan liittyvistä, julkisen tahon asettamista rajoituksista. Näin ollen tuki painottuu erityisesti mm. majoitus-, tapahtuma- ja matkailualalle, mutta suoraan tuen piirissä on yhteensä 41 toimialaluokkaa. Lisäksi tukea voidaan myöntää harkinnanvaraisesti lukuisten muiden toimialojen yrityksille, jotka ovat kärsineet julkishallinnon asettamista rajoituksista. Tuki kohdistuu kuluihin, jotka ovat syntyneet 1.6.–30.9.2021.

Ilmoittaudu mukaan sivulla:
https://businesstampere.com/fi/?event=kriisirahoitusinfo-kustannustuen-viides-hakukierros

Tilaisuus järjestetään Zoom-webinaarialustalla ja osallistuaksesi tarvitset tietokoneen tai mobiililaitteen, jossa on verkkoyhteys. Ilmoittautuneille lähetetään liittymislinkki webinaariin tapahtuman vahvistusilmoituksessa sekä lisäksi osallistujainfossa to 13.1. Webinaari on suomenkielinen ja maksuton.

Ohjelma:
Avaussanat, Niina Immonen, Business Tampere
Kustannustuen viides hakukierros, Tuomo Yliluoma, Valtiokonttori
Kysymyksiä kustannustuesta
Loppusanat, Niina Immonen, Business Tampere
Lisätietoa tilaisuudesta:

Lisätietoja:
Noora Vaaraniemi
Palveluvastaava
Business Tampere
p. 041 435 0883
noora.vaaraniemi@businesstampere.com