YRITYSREKISTERI JA KUNTAHANKINNAT

Lempäälän Kehitys Oy:n ylläpitämä Lempäälän kunnan Yritysrekisteri sisältää Lempäälän alueella toimivat yritykset. Lempäälän kunta käyttää yritysrekisteriä myös kunnan hankintojen työkaluna. On ensiarvoisen tärkeää, että yrityksesi toiminnan kuvaus vastaa sen toimintaa, joten varmista, että rekisterissä yrityksesi tiedot ovat ajan tasalla.

Syötä haluamasi määrä hakusanoja!
Voit hyödyntää eri hakusanojen syöttömahdollisuutta. Yritysrekisterissä toimii vapaasanahaku, joten monipuolinen toiminnan kuvaus parantaa yrityksesi löydettävyyttä. Hakusanakenttään voit syöttää hakusanoja rajattoman määrän.

Toivomme, että ilmoitat myös yrityksenne henkilöstömäärän. Tämä tieto jää Lempäälän elinkeinojen kehittämisen sisäiseen käyttöön eikä näy julkisesti.

Yritysrekisteri sijaitsee osoitteessa https://yritysrekisteri.businesslempaala.fi/yrityspalvelut/. Yritystietojanne voitte täydentää sivulla olevan päivityslomakkeen kautta tai lähettämällä täydennykset osoitteeseen teija.koskinen@lempaala.fi.

Yritysrekisterin tiedot ovat myös pohjana vuosittain julkaistavassa Lempäälän Tietopaketissa. Tietopaketin sähköiseen näköisjulkaisuun voit tutustua www.tietopaketti.fi.

Lisätietoja Lempäälän yritysrekisteristä ja tietopaketista: Lempäälän Kehitys Oy, Teija Koskinen, teija.koskinen@lempaala.fi, puh. 050 569 3356.

JULKISET HANKINNAT
HILMA eli hankintailmoitukset.fi on julkisten hankintojen ilmoituskanava. Yritykset saavat HILMAsta reaaliaikaista tietoa käynnissä olevista hankintamenettelyistä ja ennakkotietoa tulevista hankinnoista.
HILMAan pääset https://www.hankintailmoitukset.fi/fi/

KUHA Oy on Tampereen kehyskuntien omistama kuntien hankintapalvelu eli Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Vesilahden ja Ylöjärven omistama hankintaosakeyhtiö.

KUHA Oy:n tarjouspyynnöt julkaistaan sähköisessä kilpailutusjärjestelmässä: https://tarjouspalvelu.fi/Default/Index.

KUHA Oy:n avoimet tarjouspyynnöt löydät: https://tarjouspalvelu.fi/default.aspx?p=749&g=bb7495c9-39e5-4416-ac3f-5df485112fad

Tutustu myös Pirkanmaan Yrittäjien hankintaneuvonta-sivustoon. Sivustolta löydät vastauksia useimpiin kysymyksiin. https://www.yrittajat.fi/pirkanmaan-yrittajat/a/hankintaneuvonta-614461#

Suomen Yrittäjien YRITYKSILLE BISNESTÄ HANKINNOISTA -opas auttaa yrittäjiä antamalla vinkkejä tarjouspyynnön jättämiseksi. Hankintaoppaaseen voit tutustua sivustolla https://www.kideve.fi/hankintaopas/