Yrityksesi paras ilmastoteko: osallistu haasteeseen

Lempäälän lukion ja Sammon keskuslukion Ilmastosoturit seä Otaniemen lukion KeTut, Kestävä tulevaisuus -ryhmä haastavat yrityksiä kisaamaan parhaasta ilmastoteosta. Osallistu haasteeseen ja kerro tällä lomakkeella yrityksenne päästövähennyksestä, uudesta tuotteesta tai muusta ilmastotoimenpiteestä 12.9. mennessä. Voit liittää lomakkeeseen myös linkin yrityksenne sivuille lisätietoihin. Laita haaste kiertämään ja kutsu myös yhteistyökumppanisi mukaan kertomaan ilmastoteoistaan! Suomen lukiolaiset äänestävät kisan voittajan Nollapäästöpäivänä 21.9.2023. Voittajalle on luvassa Vuoden ilmastoteko 2023 -diplomi ja kunniaa yritysbrändille! Ilmastoteot saavat myös näkyvyyttä somessa ja kampanjan viestinnässä. Someta itsekin ilmastoteostasi 21.9. tunnisteella #zeroemissionsday.

Tervetuloa mukaan myös Tampereen seudun ilmastokumppanuustoimintaan! Lähde mukaan rakentamaan hiilineutraalia Tamperetta –  Liity ilmastokumppaniksi!

Ilmastokumppanit määrittelevät itse oman organisaationsa ilmastonmuutoksen hillintään liittyvät ilmastoteot ja tavoitteet. Tampereen seudun ilmastokumppanina saat näkyvyyttä Ilmastokumppanuus-verkkosivustolla sekä Business Tampereen kautta. Lisäksi ilmastokumppanit saavat tuoreinta tietoa ilmastoasioista ja pääsevät esiin kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävän teeman yhteydessä saaden mahdollisuuksia esitellä omaa toimintaansa erilaisissa tilaisuuksissa.