Yrittäjäyhdistys valmistautuu vuoteen 2021

Marraskuisessa juhlakokouksessa oli palkitsemisten lisäksi ohjelmassa Lempäälän Yrittäjät ry:n uuden hallituksen valinta ja tulevan vuoden suunnitelmien hyväksyminen. Syyskokouksen jälkeen valittu hallitus järjestäytyi ja jatkoi tulevan vuoden suunnittelua.

Syyskokouksessa puheenjohtajaksi valittiin Ismo Paananen, ja tämä on hänen kuudes vuotensa puheenjohtajana. Hallituksen kokoonpanoa pienennettiin kahdella jäsenellä, ja hallituksen jäsenmääräksi päätettiin 10 jäsentä + puheenjohtaja. Hallituksen jäsenen kausi on kaksivuotinen, ja hallituksessa jatkoivat Heikki Hakala, Mika Kinnunen, Ville Seppälä, Micu Mäkitalo, Marjo-Riitta Suonpää ja Päivi Roiha. Äänestyksen lopputuloksena uudelle kaksivuotiskaudelle jatkoivat Henri Ratinen, Sirkku Pelkonen ja Marika Salo, ja Jari Rantala liittyi hallitukseen uutena jäsenenä.

Hallituksen järjestäytymiskokouksessa varapuheenjohtajaksi valittiin Päivi Roiha, sihteeriksi Jari Rantala ja rahastonhoitajaksi Henri Ratinen. Hallitus kävi myös läpi syyskokouksessa vahvistetun toimintasuunnitelman, ja alkoi valmistelemaan vuoden 2021 toimintaa huomioiden poikkeukselliset ajat.

Vuoden 2021 yrittäjäyhdistyksen kaksi tärkeintä teemaa ovat Ideakeskuksen toiminnan käynnistäminen, sekä monensuuntaisen viestinnän edelleen kehittäminen Yritysviesti.fi -konseptia jatkokehittämällä.

Ideakeskuksen keskeisenä tavoitteena on toimia Lempäälän elinkeinotoiminnan kehittämisen työvälineenä. Tämä toteutuu mm. tarjoamalla joustavia työtiloja pienyrittäjille, toimimalla yrittäjien kohtaamispaikkana ja kiihdyttämällä uudistuvan kuntakeskuksen toimitilatarjonnan kehittymistä. Ideakeskuksen konseptista kerrotaan lisää tammikuussa kun Lempäälä-talo avataan käyttöön.

Muita toiminnan tärkeitä teemoja ovat aktiivisen yrittäjäverkoston kehittäminen, yrittäjien paikallinen edunvalvonta kuntayhteistyön kautta, ja nuorten yrittäjyyden edistäminen.

Hallitus kutsuukin kaikki yrittäjät tulevan vuoden toimintaan mukaan. Aamukahvitilaisuuksia jatketaan Ideakeskuksessa heti kun koronatilanne sen sallii.