Vinkkejä ja linkkejä yrittäjille koronatilanteessa – päivittyvä tiedote

Lempäälän Kehitys kerää nyt jatkuvasti linkkejä ja vinkkejä julkisiin kanaviin tiedon ja rahoituksen lähteille. Tutustuthan esimerkiksi Business Finlandin uusiin rahoituspalveluihin, jotka ovat saatavilla 19.3. alkaen.

Tämä päivittyvä ”Vinkkejä ja linkkejä” löytyy netistä Business Lempäälän sivulta:
https://www.businesslempaala.fi/2020/03/18/vinkkeja-ja-linkkeja-yrittajille-koronatilanteessa-paivittyva-tiedote/

Business Finland lanseeraa torstaina 19.3. kaksi uutta rahoituspalvelua lieventämään koronavirusepidemian aiheuttamia talousvaikutuksia.

Rahoituksen avulla yritykset voivat selvittää ja suunnitella uusia liiketoimintoja, korvaavia toimitusketjuja ja tuotannon sekä työn tekemisen tapojen uudelleenorganisoimista koronaviruksen aiheuttamassa häiriötilanteessa ja sen jälkeen. Rahoitusta suunnataan toimialoille, jotka kärsivät epidemian vaikutuksista vakavimmin.

Rahoitus on kohdennettu matkailuyrityksille ja matkailun oheispalveluja tuottaville yrityksille, luoville aloille sekä kaikille toimialoille, joiden toimitusketjujen toimivuuteen koronavirustilanne on vaikuttanut tai on vaikuttamassa. Rahoituksen saaja voi olla myös pelkästään kotimarkkinoilla toimiva yritys.

Lue lisää: https://www.businessfinland.fi/ajankohtaista/uutiset/tiedotteet/2020/business-finlandilta-uusi-rahoitus-yrityksille-koronaviruksen-aiheuttamien-vaikeuksien-ratkaisemiseksi/