Vielä ehdit mukaan Anna lahjaksi liikettä –kampanjaan

Ilmoittaudu 22.11. mennessä!
Anna lahjaksi liikettä –kampanjan tarkoituksena on mainostaa lempääläläisten liikunta- ja hyvinvointialan yrittäjien palveluja. Kampanja on osa Liikkuva Lempäälä –hanketta, jonka tavoitteena on saada kuntalaiset ja kunnan henkilöstö lisäämään liikkumistaan.

Ideana on, että yrittäjiltä voi ostaa lahjakortin vaikkapa joululahjaksi ja näitä lahjakortteja/palveluja/tuotteita mainostetaan Lempäälä liikkuu Facebook-sivulla sekä kunnan henkilöstölle. Tarkoituksena on, että lahjakortti myydään yrittäjän itse valitsemalla tarjoushinnalla. Lahjakortit ostetaan suoraan yrittäjiltä.

Mukaan lähtevien yrittäjien tiedot tarvitaan 22.11. klo 23.30 mennessä, ja kampanja alkaa 23.11. Lempäälä Liikkuu Facebook-sivulla sekä kunnan henkilöstön omissa tiedotuskanavissa.

Ilmoittaudu mukaan: laura.vaihkonen@lempaala.fi

Ilmoita seuraavat tiedot:
– yrityksen nimi, puhelinnumero, osoite
– nettisivun osoite
– tieto siitä, mistä lahjakortin voi ostaa (netistä ja/tai paikan päältä)
– tieto siitä, mikä/mitkä palvelut ovat tarjoushintaisia tapahtuman ajan sekä normaalihinta ja tarjoushinta
– lahjakortin voimassaoloaika

Ideana on, että yritys myy omaa palveluaan lahjakortilla ja tarjoushintaisen lahjakortin voi ostaa 23. marraskuuta – 24. joulukuuta. Lahjakortti on voimassa jouluaatosta esim. 3 – 6 kk, sellaisen ajan, jonka yritys katsoo sopivaksi.

Lisätietoja:
Laura Väihkönen
laura.vaihkonen@lempaala.fi
041 730 5890
Liikuntakoordinaattori, Liikkuva Lempäälä -hanke

https://www.facebook.com/lempaalankunnanliikuntapalvelut

Liikkuva Lempäälä -hankkeen tarkoituksena on lisätä kuntalaisten liikkumista. Hankkeeseen kuuluu erilaisia tapahtumia joka kuukausille ja joulukuussa on ”Anna lahjaksi liikettä” –tapahtuma. Tapahtuman tavoitteena on saada lempääläläiset käyttämään oman kunnan palveluja sekä saada heidät liikkumaan tai pitämään muulla tavalla huolta hyvinvoinnistaan. Tapahtumaa varten kootaan lempääläläisten yrittäjien tarjouksia omista palveluistaan, joista kunta tiedottaa.
Hanke kokoaa tarjoukset yhteen ja niitä mainostetaan Lempäälä Liikkuu Facebook-sivulla sekä kunnan henkilöstölle henkilöstön omissa tiedotuskanavissa.