Tietoa, webinaareja ja työpajoja yrittäjille

Ei hätää, ellet päässyt kuulolle viimeisimpään webinaariin tai tietoiskuun. Monet niistä löydät myös tallenteena netistä.

Business Tampere tarjoaa muiden palvelujensa lisäksi maksuttomia tapahtumia, tietoiskuja ja koulutuksia Tampereen kaupunkiseudulla toimiville yrityksille, matkailuyritykset mukaan lukien. Koronaepidemian vuoksi kevään 2020 tapahtumat järjestetään etätoteutuksina. Webinaarilähetysten tallenteet ja esitysmateriaalit on koottu sivulle:
https://businesstampere.com/fi/tapahtumat/webinaari-tallenteet-ja-materiaalit/

Tulevat webinaarit ilmoittautumisohjeineen julkaistaan Tampereen seudun yritystapahtumakalenterissa osoitteessa:
https://businesstampere.com/fi/tapahtumat/

Viime torstain 6.5. kriisi-infon tallenne löytyy linkistä:
https://www.youtube.com/watch?v=WwpLAvSul3A&feature=youtu.be

Seuraavana torstaina 13.5. keskitytään erityisesti uusiin, ravintola-alan ja maaseutuyrittäjien kriisitukiin, lisätietoa ja ilmoittautuminen linkistä:
https://businesstampere.com/fi/?event=ravintoloiden-ja-maaseutuyrittajien-kriisituki-webinaari-13-5

Tulossa myös maksuttomia työpajoja

Tampereen alueen yrittäjille on koostettu neljän online-työpajan sarja. Valmennuskerrat on rakennettu toisiaan tukevaksi kokonaisuudeksi, mutta työpajat toimivat myös yksittäin. Työpajan jälkeen sovitaan jatkotapaaminen, jossa syntyneitä ajatuksia työstetään yhdessä eteenpäin.

Ensimmäisenä on vuorossa työpaja:
LIIKEIDEAN UUDELLEEN SYNNYTTÄMINEN – Tule ajattelemaan liiketoimintasi uudesta näkökulmasta sekä luomaan uusia verkostoja!

Työpajassa, jonka järjestää TreStart – Tampereen kaupungin yrittäjyys- ja työnantajapalvelut, mietitään, miten pystyt liiketoiminnallasi vastaamaan asiakkaan uusiin tarpeisiin. Tavoitteena on selventää yrityksesi toiminnan visio ja tavoitteet sekä luoda kartta liiketoimintasi kasvuun.

Työpajan vetäjä, Aava&Bangin Mikko Kalliola on vuosien varrella valmentanut satoja yrityksiä ja tiimejä huippu arvioin ja vaikuttavin tuloksin. Puhetilaisuuksissa hän saa kiitosta omaperäisestä näkökulmasta, räjähtävästä energiasta ja huumorista.

Online-työpaja 12.5. klo 9-11: Lisätietoja ja ilmoittautumiset täällä:
https://www.trestart.fi/tapahtumat/online-tyopaja12/