Tervetuloa vastaamaan Erik Ednerin toria koskevaan kyselyyn!

Lempäälä-talon edustalla sijaitseva Erik Ednerin tori ja puisto valmistuivat marraskuussa 2020. Toritoiminta on pandemiatilanteesta riippuen tarkoitus käynnistää kesällä 2021. Lempäälä-talon muuntojoustavuuteen keskittyneestä suunnittelukonseptista on pidetty kiinni myös Erik Ednerin torin ja puiston suunnittelussa. Samoin Lempäälä-talon ajatusmalli kuntalaisten yhteisestä olohuoneesta jatkuu saumattomasti Lempäälä-talon ympäristöön.

Nyt avatulla torikyselyllä halutaan selvittää mitä eri tahot torilta toivovat. Lisäksi kartoitetaan kiinnostusta ja halukkuutta tulla myyjäksi Erik Ednerin torille. Kyselyyn voivat vastata kaikki kiinnostuneet; niin ammattimaiset torimyyjät kuin säännöllisesti tai satunnaisesti toreilla tuotteitaan myyvät yksityishenkilöt tai torimyynnistä muuten kiinnostuneet tahot.

Kysely on avoinna Lempäälän verkkosivulla 15.4. saakka:
https://q.surveypal.com/Erik-Ednerin-tori-kysely-2021/0

Kyselyn vastaukset käsitellään anonyymeinä.
Tuloksia käytetään torin kehittämistyössä ja ne julkaistaan siten, ettei yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa. Kyselyn kautta voit kuitenkin myös ilmaista kiinnostuksesi toritoiminnan kehittämiseen liittyen.

Vastaajien kesken arvotaan kolme Lempäälä-tuotepakettia.
Arvontaan osallistuminen on vapaaehtoista, ja näitä yhteystietoja käytetään vain tähän tarkoitukseen.

Lisätietoja antaa Lempäälän Kehitys Oy / Elina Kivi,
elina.kivi@lempaala.fi, puh. 040 667 0981.

———————————————–

Erik Ednerin puiston ja torin ulko-alueet tarjoavat esteettömyydellään ja valaistuksellaan turvallista oleskelua kaikille. Pääoven edustan suihkulähde, luonnonkivipenkit ja piha-alueen muunneltavuus luovat tunnelmaa. Torilla ovat käytössä myös laajamittaiset katseluportaat.
Toripaikkoja on 14 kpl, joista 11 on kokoa 2,8 x 2,4 m ja kolme integroitua toripöytää kokoa 3 x 0,9 m.