Tampereen kaupunkiseudun elinkeinostrategia on valmisteilla – anna palautetta luonnoksesta ja ehdota nimeä strategialle!

Tampereen kaupunkiseudun elinkeinotoiminnan visio vuoteen 2025 on ”Uudistumiskyvyltään ylivoimainen – kestävästi kasvava”. Visio saavutetaan parhaalla yrityskokemuksella, vetovoimaisella teollisella kasvualustalla, uudistumis- ja innovaatiokyvykkyyksiä vahvistamalla sekä kestävästi kasvavalla, kilpailukykyisellä elinkeinoelämällä. Strategiatyöhön on osallistunut jo 200 henkilöä seudun kunnista ja yrityksistä.

Miltä strategialuonnos vaikuttaa? Ilmaise mielipiteesi ja vaikuta! Strategialuonnokselle avattu lyhyt palautekysely, joka on avoinna lokakuun puoliväliin saakka. Sen kautta voit myös ehdottaa nimeä strategialle! Saatujen palautteiden jälkeen toteutetaan lopullinen kirjoitustyö ja kaupunkiseudun elinkeinostrategia valmistuu marraskuussa.

Ehdota nimeä elinkeinostrategialle ja osallistu nimikilpailuun
Palautekyselyn lopussa voit osallistua nimikilpailuun! Palkinnoksi arvomme päivällislahjakortin kahdelle ravintola Periscopeen. Muistathan täyttää yhteystietosi lomakkeelle, mikäli osallistut kilpailuun.

Palautekysely löytyy osoitteesta: