PY-lehti kerää hyviä esimerkkejä – vastaa kyselyyn

#ostapieneltä-kampanja ja Pirkanmaan Yrittäjä -lehti keräävät hyviä esimerkkejä. Kerro omasi vastaamalla kyselyyn linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/b702327b-341e-4509-b253-c7c13a264989?displayId=Fin1965915

Tästäkin kyllä selvitään – mutta nyt jos koskaan tarvitaan luovuutta ja verkostoja

Yksi Suomen Yrittäjien akuuteista toimenpiteistä haastavassa poikkeustilanteessa on ollut sosiaalisessa mediassa käynnistynyt #ostapieneltä-kampanja. Sen ydinviesti on tiivistetysti: Aina kun mahdollista, osta lähiyrittäjältäsi. Häneltä, joka on pitänyt palveluistasi tai tarpeistasi huolta aikaisemminkin. Monen pienyrittäjän toiminnan jatkaminen voi olla nyt siitä kiinni.

Hätä keinot keksii, tuntuu pitävän paikkansa. Nettiin on ilmestynyt muutaman päivän sisällä ihastuttavan paljon innovatiivisia ideoita ja keinoja pk-yrittäjien tukemiseen. Tuen tarve on suuri, sillä monen yrittäjän turvaverkot ovat olemattoman ohuet.

Myös Pirkanmaan Yrittäjä –lehti haluaa omalta osaltaan auttaa vaikean ja koko maailman yllättäneen koronakriisin uhreiksi joutuneita pirkanmaalaisia yrityksiä, joita on tässä tilanteessa valitettavan paljon ja monella toimialalla. Kyseessä ei enää ole esimerkiksi vain matkailualaa koskeva poikkeustilanne, vaan yhtä lailla pinteessä ovat vaikkapa ravintolat, kuljetusalan toimijat, eri alojen freelancerit ja tilanteen pitkittyessä käytännössä koko Suomen elinkeinoelämä.

150 000 lehden levikki on iso mahdollisuus

Yrittäjien luovuudelle ja verkostoitumiskyvylle on juuri nyt kysyntää ehkä enemmän kuin koskaan rauhan aikoihin. Tästä syystä haluammekin sekä kuulla että jakaa paitsi tilannekuvaa poikkeaustilanteen vaikutuksista, myös vinkkejä, keinoja ja esimerkkejä siitä, mitä yrittäjät ovat jo nyt tehneet vaikean tilanteen selättämiseksi. Lehden kattavalla, 150 000 kappaleen, levikillä yrityksille on tarjolla tietysti mukavasti näkyvyyttä myös potentiaalisten asiakkaiden parissa.

Verkkoon on avattu muutaman kysymyksen sisältävä lomake, johon toivomme saavamme paljon vastauksia pirkanmaalaisilta yrittäjiltä. Niistä mahdollisimman moni pyritään saamaan mukaan 7. huhtikuuta ilmestyvään lehteen.

Kysymyksiin pääset vastaamaan tästä linkistä:
https://link.webropolsurveys.com/Participation/Public/b702327b-341e-4509-b253-c7c13a264989?displayId=Fin1965915