Pirkanmaan yrittäjäyhdistysten kirjainkierros käyntiin 16.2.

Pirkanmaan Yrittäjien ja paikallisyhdistysten Kirjainkierros-tapahtumakiertue käynnistyy sunnuntaina 16.2.2020 Hämeenkyrön Fantastisilla Helmihulinoilla (kirjain F). Kirjainkierroksella on tänä vuonna yli 20 tapahtumaa ympäri maakuntaa, lähde verkostoitumaan ja seuraa kierrosta aihetunnisteilla #kirjainkierros #pirkanmaanyrittäjät

Lempäälän Yrittäjien kirjaimeksi on valikoitunut Q. Yrittäjien tapahtumatiimissä suunnitellaan Q-tapahtumaa parhaillaan ja sen on tarkoitus ajoittua kesään tai alkusyksyyn.

”Kirjainkierros on Pirkanmaan Yrittäjien ja sen paikallisyhdistysten yhteinen tapahtumakokonaisuus, joka yhdistää yrittäjät ympäri maakuntaa. Kirjainkierroksen aikana paikallisyhdistykset järjestävät tapahtuman, joka kytkeytyy tavalla tai toisella arvonnassa saatuun kirjaimeen.

Paikallisyhdistyksillä on vapaat kädet tapahtumien ideoinnissa, ja vuoden aikana tullaankin varmasti kokemaan yhtä ja toista. Tapahtumiin ovat tervetulleita kaikki pirkanmaalaiset yrittäjät. Kannustamme jäseniämme keräämään sopivia kimppakyytiporukoita ja suuntaamaan nokan kohti uusia seikkailuja. Ole rohkea ja lähde lähilammikkoa edemmäs – yllätyt varmasti!”

Tervetuloa lukemaan lisää ja osallistumaan tapahtumiin!
https://me.yrittajat.fi/kirjainkierros-2020