MAKSUTTOMIA PALVELUITA TAMPEREEN SEUDUN YRITYKSILLE KORONAKRIISITILANTEESSA

Hakemisto pro bono -palveluiden tarjoajista Tampereen seudun yrityksille löytyy linkistä:
https://businesstampere.com/fi/yritykset/yrityspalvelut/maksuttomia-palveluita-yrityksille-koronakriisitilanteessa/

Yllä olevan linkin hakemistosta löydät aakkosjärjestyksessä palveluntarjoajia, jotka auttavat Tampereen seudulla toimivia yrityksiä ja yrittäjiä maksutta tai alennetulla hinnalla. Huomaathan, että kukin palveluntarjoaja vastaa itse tälle sivulle toimittamansa tiedon oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Kun löydät tarpeeseesi sopivan palvelun, olethan yhteydessä suoraan sen tarjoajaan.

Business Tampere tekee kaikkensa auttaakseen Tampereen kaupunkiseudun yrityksiä koronakriisin yli. Suoran yhteyden meidän yritysasiantuntijoihimme saat kriisitukipalvelun kautta, vastaamme yhteydenottoosi 24 tunnin kuluessa. Tässä linkki sähköiseen yhteydenottolomakkeeseen kriisitukipalveluun:
https://businesstampere.com/fi/yritykset/yrityspalvelut/yhteydenotto-yritysasiantuntijoihin/

Voit myös itse tarjota apua!

Tampereen seutu tunnetaan ainutlaatuisesta yhteishengestään ja sen avulla selviämme myös koronaepidemian aiheuttamasta tilanteesta. BusinessTampere kokoaa yhteen sellaisten palveluntarjoajien tietoja, jotka tarjoavat Tampereen seudun yrityksille ja yrittäjille palveluitaan tai ratkaisujaan pro bono eli ilman korvausta (ml. provisio) tai merkittävästi alennetuin hinnoin.

Haastamme mukaan ensisijaisesti yrityksiä, yrittäjiä tai asiantuntijoita, jotka ovat keksineet tapoja sopeutua koronanviruksen aiheuttamaan tilanteeseen ja löytäneet keinoja auttaa muita Tampereen seudulla toimiva yrityksiä.

Lähde mukaan auttamaan muita yrittäjiä! Ohjeet maksuttoman palvelun tarjoajalle:
Voit ilmoittaa tarjoamasi palvelun tälle sivulle täydentyvään hakemistoon verkkolomakkeen kautta.
Täytä alla olevan linkin kautta yrityksesi tiedot ja kuvaile lyhyesti verkkosivulla julkaistavassa muodossa miten voit toisia yrityksiä palvelullasi auttaa.
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=Etzl3Ty9BkyFzDQ2Hv6a1H3XCDl2DTtClr6nG0y6d31UQUVTUDE5QkNCVDJXVjcxREM0RklDMjZUVy4u