MAALISKUUSSA ALKAA TAHDO UUDISTUA -OHJELMA PK-YRITYKSILLE

Tahdo uudistua -ohjelma PK-yrityksille alkaa Tampereella 12.3.2020 starttitapahtumalla ja on osallistuville yrityksille maksuton. Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa: www.tahdouudistua.fi

Tahdo uudistua -ohjelman tavoitteena on innostaa yrityksiä uudistamaan liiketoimintaansa sekä tarjota uutta puhtia yrittämiseen. Ohjelman myötä yrittäjät saavat konkreettisia työkaluja yrityksensä kehittämiseen niin asiantuntijoiden vetämien työpajojen kuin erilaisten verkkosisältöjenkin avulla.

Liiketoiminnan kehittämisen tarvitse olla yksin puurtamista – yrittäjät pääsevät uudistamaan liiketoimintaansa yhdessä asiantuntijoiden ja toisten yrittäjien kanssa. Ohjelma on suunnattu 5–20 henkilöä työllistäville uudistumishaluisille pk-yrityksille ja sen tarkoituksena on auttaa suomalaisia yrityksiä uudistumaan ja sitä kautta menestymään. Business Tampere on yksi ohjelman mahdollistajista.

”Toivomme, että ohjelma tarjoaisi ajatuksia ja konkreettisia työkaluja liiketoiminnan uudistamiseen. Erityisesti kestävän kasvun tavoittelu haastaa yritykset kehittämään niin tuotantomenetelmiä kuin yrityskulttuuriakin. Tahdo uudistua -ohjelmaan osallistuminen on mainio tapa lähteä liikkeelle,” toteaa yrityskehityksestä ja toimintaympäristöstä vastaava johtaja Niina Immonen Business Tampereesta.

Ohjelman kantavana teemana on yrityksen taloudellisen hyvinvoinnin lisäksi yrittäjän ja henkilöstön hyvinvointi. Tahdo uudistua -ohjelmassa käsitellään myös muita tärkeitä teemoja, kuten kestävää ja vastuullista liiketoimintaa, osaamisen kehittämistä, strategiaa ja johtamista.

Ohjelma on valtakunnallinen ja sillä alueellisia kokonaisuuksia. Tampereen alueen ohjelma rakentuu yhteisestä alueellisesta starttipäivästä sekä teemoitetuista työpajoista erilaisten digityöskentelyjen ja -palvelujen lisäksi.

Tampereen ohjelman teemoja ovat:
– uudistumisen rahoitus
– yrittäjän jaksaminen ja toimeentulo
– henkilöriskit
– kestävä ja vastuullinen liiketoiminta
– osaamisen kehittäminen ja
– hallitusosaaminen, strategia ja johtaminen.

Hae mukaan!
Ohjelma starttaa 12.3.2020 starttitapahtumalla. Tutustu ohjelmaan tarkemmin ja ilmoittaudu osoitteessa: www.tahdouudistua.fi

Ohjelman toteuttajina toimivat Säästöpankki, LähiTapiola, Elo, Innovestor sekä alueelliset toimijat. Pirkanmaalla kevään 2020 ohjelman mahdollistamisessa ovat olleet mukana LähiTapiola, Elo, Business Tampere ja Tredu.