Liity nyt Yritysrinkiin ja hyödynnä Ideakeskuksen uudet yhteisölliset työtilat

Liity nyt Yritysringin jäseneksi ja ota käyttöösi Lempäälä-talossa olevan Ideakeskuksen yhteisölliset työtilat alusta alkaen. Jos liityt nyt, jäsenyys alkaa tammikuusta 2021.

Yritysrinki tarjoaa pienyrittäjälle virikkeellisen työympäristön ja työyhteisön ilman että tarvitsee vuokrata omaa työtilaa. Ringin jäsenet voivat yhdessä ja yhteistyökumppaneiden tuella kehittää liiketoimintaansa nopeammin ja paremmin kuin yksin pystyisivät.

Toiminnan ytimessä ovat yhteisöllisyys, koulutukset ja tapaamiset. Aloittavat yrittäjät saavat boostia starttiin, kun taas konkariyrittäjille ringin jäsenyys tarjoaa uutta draivia, käytännöllisiä fasiliteetteja ja pienyhteisöjä työn tueksi.

Yritysrinki on Lempäälän Yrittäjät ry:n perustama, Lempäälä-talon uudessa Ideakeskuksessa toimiva yrittäjäyhteisö, johon ovat tervetulleita liittymään yhdistyksen jäsenet ja Lempäälään asettuvat yritykset. ¨

Yritysringin jäsenedut
Yritysringin jäsenenä saat yhteisöllisten työtilojen käyttöoikeuden lisäksi monia muitakin etuja, kuten postiosoitteen ja postilaatikon, tulostustoiminnot, huippunopean internet-yhteyden ja paljon muuta.
Lue lisää jäseneduista:
https://www.ideakeskus.fi/yritysrinki/jasenedut/

Ammattimaisesti sisustetut, sisäilmaltaan terveet tilat
Saat pienellä panostuksella yrityksesi käyttöön ammattimaiset ja tyylikkäät tilat, joissa myös asiakkaasi viihtyvät varmasti. Ideakeskuksen Keskusaukion ja Yritysringin yhteisöllisten työtilojen kalustussuunnitelman on tehnyt Marika Suunnittelutoimisto Luovisiosta ja tilat on kalustanut Futra.
Lue lisää ja katso kuvat:
https://www.ideakeskus.fi/yritysrinki/tilat/

Jäseneksi liittyminen ja jäsenehdot
Jäsenyys alkaa tammikuussa 2021. Sopimuksen vähimmäiskesto on 6 kk, minkä jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana 3 kk:n jaksoissa.
Lue lisää ja liity mukaan jo tänään:
https://www.ideakeskus.fi/yritysrinki/liity-jaseneksi/

Yritysrinkiä koskeviin tiedusteluihin vastaa Lempäälän Yrittäjistä Marika Salo, 050 50 122 45, marika@kaikuluotainvalmennus.fi