Liity nyt mukaan Olemme Lempäälästä -sivustolle

Lempääläläinen yrittäjä, lisää nyt esittelysi Olemme Lempäälästä -sivustolle ja ole mukana sivuston pikkujouluhulinoissa. Joulukuussa Joulukalenteri-kampanjan päivittäiset arvonnat tuovat sivustolle paljon lisää näkyvyyttä ja kävijöitä.

Marraskuussa sivustolla on otettu käyttöön analytiikkatoiminnot, joilla seuraamme sivuston kävijämääriä. Loppuvuodesta sivustolle tehdään myös Facebook-markkinointia.

Lempääläläiset yritykset ja yrittäjät esiin

Olemme Lempäälästä -sivuston tarkoituksena on esitellä lempääläläisiä yrittäjiä ja yrityksiä omalla tarinallaan ja kasvoillaan. Samalla voimme vahvistaa yhteistä Lempäälä-henkeämme

Sivusto perustettiin kesällä 2020 ja sitä ovat kehittäneet yhdessä Lempäälän Yrittäjät, Lempäälän Kehitys, Lempäälän kunta sekä nuorten yrittäjävalmennusryhmä ja kunnan kesätyönuoret.

Lue hankkeen alkuvaiheista tästä Yritysviestin jutusta:
https://yritysviesti.fi/olemme-lempaalasta-sivusto-tekee-tutuksi-paikallisia-yrittajia-ja-yrityksia/

Liity nyt mukaan kasvavaan yhteisöön

“Olemme Lempäälästä -sivusto tarjoaa meille yrittäjille tilaisuuden tehdä omaa ammatillista osaamistamme näkyväksi. Sivuston kautta kuluttajat voivat parhaiten löytää omiin tarpeisiinsa sopivia tuotteita ja palveluja omasta kunnastamme. Sivusto tekee myös meitä yrittäjiä tutuksi toisillemme ja luo uusia verkostoitumisen ja yhteistyön mahdollisuuksia”, sanoo Päivi Roiha Lempäälän Yrittäjistä.

Lähetä nyt oma henkilö- ja yritysesittelysi OlemmeLempäälästä.fi-sivustolle tällä lomakkeella: https://forms.gle/vGWJeYrYF1HBDRZY7

Saat oman esittelysi mukaan ilmaiseksi. Mukaan liittyminen ei edellytä Lempäälän Yrittäjät ry:n jäsenyyttä.

Lähetä kasvo- ja yrityskuvasi lomakkeella annettuun osoitteeseen heti esittelytekstien lähettämisen jälkeen. Julkaisemme vain kuvallisia esittelyjä.

Tutustu Olemme Lempäälästä -sivustoon osoitteessa: olemmelempäälästä.fi

Tervetuloa mukaan yhteiseen markkinointiponnistukseemme!