LEMPÄÄLÄN YRITYS- JA PALVELUHAKEMISTO SEKÄ TOIMITILA- JA TONTTIPALVELUT UUDISTUVAT

UUSI YRITYS- JA PALVELUHAKEMISTO

https://lempaala.yrityshakemistot.fi sisältää
• Lempäälässä toimivat yritykset perustietoineen
• Paikkatiedot
• Palveluhakemisto

Lempäälän Kehitys Oy:n ylläpitämässä Yritys- ja palveluhakemistossa mukana oleminen ja tietojen päivittäminen on yrittäjälle aina maksutonta. Uuteen Yritys- ja palveluhakemistoon on siirretty nykyisen yritysrekisterin tiedot. Jotta varmistamme vielä kaikkien tietojen olevan varmasti ajan tasalla, lähetämme lähiaikoina hakemiston yrityksille linkin yritystietojen sähköiseen päivityslomakkeeseen tekstiviestitse, lähettäjätietona Lempaala.

Jatkossa muuttuneet yritystiedot päivittyvät virallisten rekisterien kautta hakemistoon automaattisesti (esim. uudet ja lopettaneet yritykset). Yritykset voivat kuitenkin nyt myös itse muuttaa ja päivittää tietojaan päivityslomakkeen kautta, lisäksi jatkossakin muuttuneet tiedot voitte ilmoittaa päivitettäväksi Lempäälän Kehitykseen osoitteeseen kehitys@lempaala.fi.

Hakemiston tiedot ovat jatkossa myös automaattisesti pohjana Lempäälä 2023 tietopaketissa (16.10.2022 mennessä yritysten päivittämät tiedot). Käythän siis päivittämässä yrityksesi tiedot ja varmistat yrityksesi näkyvyyden myös Lempäälän Tietopaketissa!

UUSI TOIMITILA- JA TONTTIPALVELU

https.//lempaala.toimitilapalvelut.fi sisältää
• Vapaat toimitilat
• Vapaat yritystontit

Ilmoita helposti ja ilmaiseksi vapaasta tilasta täyttämällä lomake sivuilla tai selaa vapaita tiloja palvelussa. Toimitilojen esittely on aiempaa näyttävämpää ja kattavampaa: mahdollisuus lisätä useita kuvia, liitteitä ja linkkejä.

Molempia palveluita ylläpitää Lempäälän Kehitys Oy. Palveluiden toteuttaja on Hakosalo Oy.

Hakemistoasioissa voit ottaa yhteyttä:
Lempäälän Kehitys Oy / Teija Koskinen, teija.koskinen@lempaala.fi, puh. 050 569 3356.

businesslempaala.fi
lempaala.yrityshakemistot.fi lempaala.toimitilapalvelut.fi