Lempäälän Yrittäjät juhlistivat 75-vuotisjuhlaa

Ideakeskuksella nautittiin kakkua ja kuplivaa lämpimän tunnelman sekä vuosien varrelta esille nostettujen tarinoiden saattelemana.

Lempäälän Yrittäjät ry:n perustamisesta tulee kuluneeksi 75 vuotta lauantaina 4.6.2022. Merkkipäivää juhlistettiin jo perjantaina Ideakeskuksen aamukahvien parissa ja paikalle saapui lähes kolmekymmentä yhdistyksen jäsentä ja yhteistyökumppania.

 

Paikalla oli myös Pirkanmaan Yrittäjien tuore toimitusjohtaja Jenni Pöllänen, joka toi mukanaan alueellisen yrittäjäjärjestön tervehdyksen. Lempäälän yrittäjien pitkät perinteet toimivan, aktiivisen yhteistyön rakentamisesta saivat kiitosta. Paikallinen hyvä meininki näkyy ja kuuluu kauas ja on huomattu myös valtakunnallisella tasolla.

 

 

Kahvittelun lomassa kuultiin myös hauskoja tarinoita yrittäjäjärjestön historiasta. Tarinoissa nousi esille useaan kertaan yhteiset kahvihetket, verkostoituminen ja tutustuminen paikallisiin kollegoihin, jotka ovat olleet monelle se tärkeä voimavara ja myös konkreettinen apu yrittäjän arjessa. Samoin aktiivinen yhteistyö ja yhdessä tekeminen Lempäälän kunnan kanssa on ollut keskiössä siinä, että paikallisesti on saatu eteenpäin asioita, jotka edistävät niin yritystoimintaa kuin koko kunnan elinvoimaa.

 

Ideakeskuksen perjantaiset aamukahvit jatkuvat vielä pari viikkoa. Kevätkauden viimeiset kahvit nautitaan perjantaina 17.6. sään salliessa Myllyrannassa.

Syyskauden tapahtumista kalenteriin kannattaa viimeistään nyt merkitä Y-gaala, joka järjestetään lauantaina 8.10.2022.