Lempäälän joulun 2021 palaute ja 2022 suunnittelun käynnistys

Tervetuloa avoimeen keskustelutilaisuuteen Lempäälän Taitokeskukseen Vanhalle Asemalle joko livenä paikalle tai teamsin välityksellä tiistaina 8.2. klo 8.30-9.30!

Kevätaurinko kurkistaa iloisesti ikkunasta, ja on aika tehdä yhteenveto Lempäälän joulusta kuluneen kauden osalta. Samalla käynnistetään tämän vuoden joulun suunnittelu.

Tilaisuudessa muistetaan myös Lempäälän joulun työmyyrää, ahkeraa ja positiivista joulun taian levittäjää. Tule katsomaan tai kuulolle, kuka on ansainnut Lempäälän ”joulumestarin” arvon!

Voit myös välittää viestin tästä neuvonpidosta edelleen kaikille asiasta kiinnostuneille. Erityisesti toivomme paikalle yrittäjiä.
Ellet pääse nyt mukaan, mutta Sinulla on ehdotuksia tai toiveita, lähetä viestiä!

ASIA: Lempäälän joulun 2021 palaute ja 2022 suunnittelun käynnistys
TAPAAMINEN: tiistaina 8.2.2022 klo 8.30-9.30 Taitokeskuksessa, Vanhalla asemalla, tarjolla aamukahvit ja laskiaispullat ja teams-etäyhteydellä
(Huom! ilmoittautuminen välttämätön, pullat ja teams-linkki ilmoittautuneille)

AIHE / KESKUSTELUN TEEMAT:
Miten onnistuimme kuluneella kaudella tavoitteessa: Lempäälän joulunajan tapahtumien ja liiketoiminnan vireytys yhteistyöllä ja -kampanjoinnilla? Kokemuksia, ruusuja ja risuja…
Miten toteutamme Lempäälän joulun 2022? Mitä säilytämme, mitä muutamme?
Alustavaa mietintää: Kumppanit, resurssit, roolit, tapahtumat, kampanjat, uudet ideat…

ILMOITTAUTUMINEN: sähköpostilla: matkailu@lempaala.fi tai elina.kivi@lempaala.fi tai sms-viestillä: 04006670981. Mainitse samalla, tuletko paikalle vai otatko teams-yhteyden (s-postiosoite).

TERVETULOA kaikki aiheesta kiinnostuneet!

Elina Kivi
Lempäälän Kehitys Oy / Lempäälän matkailu
matkailu@lempaala.fi
www.visitlempäälä.fi