Lähde yritysedustajaksi Reilun Kaupan kannatusryhmään Lempäälään

Lähde mukaaan antamaan yritysnäkökulmaa Lempäälän Reilun Kaupan kannatusryhmään. Kannatustyöryhmä kokoontuu vain 1-2 kertaa vuoden aikana. Kannatustyöryhmä valvoo reilun kaupan kriteerien noudattamista ja raportoi niistä vuosittain. Ryhmä voi myös ideoida toimintaa, miettiä keinoja arvonimen hyödyntämiseksi sekä viestiä Reilusta kaupasta kaupunkilaisille ja medialle. Yritysedustajan on hyvä olla sellainen, joka mielellään kannattaa reilun kaupan tavoitteita ja mahdollisesti käyttää jo reilun kaupan tuotteita toiminnassaan. Yritysedustaja tuo työryhmään yritysten näkökulmaa asiaan.

Kannatustyöryhmän tehtävä:

  1. Reilun kaupan kannatustyöryhmä takaa toiminnan jatkuvuuden ja varmistaa, että Lempäälän kunta täyttää Reilun kaupan -kunta kriteerit. Mukana tulisi olla edustajia eri osa-alueilta: yhdistyksistä, seurakunnista ja yrityksistä.
  2. Arvonimen myöntämisen jälkeen työryhmä valvoo kriteerien noudattamista ja raportoi niistä vuosittain. Ryhmä voi myös ideoida toimintaa, miettiä keinoja arvonimen hyödyntämiseksi sekä viestiä Reilusta kaupasta kuntalaisille ja medialle.

Lisätietoja reilun kaupan sivuilta:
Kriteerit – Reilu kauppa

Ilmoia kiinnostuksesi lomakkeen kautta ja olemme sinuun yhteydessä: Reilun kaupan yritysedustaja