KIERTOTRE-hankkeen kautta kaksi haastekilpailua, joista voi saada pilotointiin liittyvää tukea

Haastekilpailu 1: KIERTOTRE kovat muovit syksy 2023

Tämä kilpailu on suunnattu yrityksille, jotka haluavat löytää innovatiivisia ratkaisuja kovien muovien kiertotalouden parantamiseen Tampereen seudun yritysten arvo- ja palveluketjuissa (teollisuudessa, rakentamisessa, kaupan alalla jne.). Tavoitteenamme on löytää kestävämpiä ja tehokkaampia tapoja kerätä, lajitella ja käsitellä kovia muoveja, vähentäen niiden ympäristövaikutuksia ja edistäen uudelleenkäyttöä ja kierrätystä.

Haasteen fokus: Haasteen painopiste on ratkaisuissa, jotka ottavat huomioon myös teollisen mittakaavan haasteet ja mahdollisuudet.

Tarkemmat lisätiedot sekä osallistumisohjeet KIERTOTRE kovat muovit haastekilpailusta saat Business Tampereen nettisivuilta.

 

Haastekilpailu 2: Tampereen kaupungin IoT-alustan hyödyntäminen kiertotaloudessa syksy 2023

Tampereen seudun yritykset kutsutaan osallistumaan haastekilpailuun, jonka tavoitteena on edistää Tampereen kaupungin IoT-alustan hyödyntämistä kiertotaloudessa. Kilpailu tarjoaa yrityksille mahdollisuuden kehittää innovatiivisia ratkaisuja ja sovelluksia, jotka edistävät esim. materiaalivirtojen hallintaa, energiatehokkuutta ja ympäristöystävällisyyttä IoT-teknologian avulla. Lisätietoja Tampereen kaupungin IoT-alustasta ja sen mahdollisuuksista löydät täältä: Älykäs Tampere: IoT-alusta toimii kaupunkipäättäjän tukena ja parantaa asukaskokemusta – Wapice

Tarkemmat lisätiedot sekä osallistumisohjeet Tampereen kaupungin IoT -alustan haastekilpailusta saat Business Tampereen nettisivuilta.