Kasvua kestävästä liiketoiminnasta koulutus 5.11.

Miten kestävyyden huomioiminen voi tukea yrityksen kannattavuutta ja kasvua muuttuvassa maailmassa? Miten suunnitella liiketoiminnasta kestävää ja kannattavaa, ja mistä löytyisi tukea muutokseen?

Kasvua kestävästä liiketoiminnasta -koulutuksessa opit kestävän liiketoiminnan liiketaloudellisista mahdollisuuksista. Koulutus auttaa hahmottamaan kestävän liiketoiminnan suuntaviivoja ja liiketaloudellisia mahdollisuuksia sekä yritysten toimintaympäristön muutoksia. Tutustut lisäksi kestävän liiketoiminnan suunnittelun ja toteuttamisen työkaluihin ja rahoitusinstrumentteihin.

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumisen. Se on ensisijaisesti suunnattu startup- ja pk-yrityksille.

Miksi osallistua?

– Saat uutta tietoa ja työkaluja yrityksesi kestävään kasvuun.
– Voit keskustella kestävän liiketoiminnan haasteista ja mahdollisuuksista yhdessä muiden yritysten ja Business Tampereen edustajien kanssa.
– Yritykselläsi on mahdollista hakea kahdenkeskeistä de minimis -tuen alaista sparrausta koulutuksen jälkeen.
– Jos yritykselläsi on innovatiivinen idea ja pilotointikohde tiedossa liittyen vähähiilisten arvo- ja palveluketjujen kehittämiseen, siihen on mahdollista hakea 10 000 euroa pilotointitukea 6Aika ILPO-hankkeelta.

Ilmoittaudu 4.11.2020 mennessä tästä:
https://www.lyyti.fi/reg/Kasvua_kestavasta_liiketoiminnasta_6489

Tapahtuman järjestävät Business Tampere, Tampereen kaupunki sekä niiden toteuttamat 6Aika: ILPO – Ilmastopositiiviset yritysalueet ja arvoketjut- ja STARDUST-hankkeet.
Tapahtuman käytännön järjestelyistä vastaa Hellon Oy.

ILPO on Euroopan aluekehitysrahaston rahoittama hanke. STARDUST on saanut rahoitusta Euroopan unionin Horisontti 2020 -tutkimus- ja innovaatio-ohjelmasta (grant agreement N° 774094).

Artikkelin kuva: Mirella Mellonmaa, Business Tampere