Ilmoittaudu hankintamessuille

Tervetuloa Lempäälän Hankintamessuille torstaina 20.2.2020!
Ilmoittaudu näytteilleasettajaksi Hankintamessuille sähköisellä lomakkeella osoitteessa: https://my.surveypal.com/ICT_Hankintamessujen-yritysten-ilmoittautumislomake1

Tule esittelemään yrityksenne tuotteita ja/tai palveluja Lempäälän Hankintamessuille Piippo-keskukseen torstaina 20.2.2020. Messut ovat avoinna klo 13-15 kunnan hankinnoista vastaaville ja niihin vaikuttaville luottamus- ja toimihenkilöille. Klo 15-17 messut ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. Messujen rakentaminen alkaa klo 11 ja purku tapahtuu klo 17 jälkeen. Messuilla on esittelypöytien lisäksi kahvitarjoilu ja neuvottelumahdollisuus.

Messuilla on myös hankintaklinikka, jossa voi tutustua kunnalliseen hankintaohjelmaan (Cloudia) ja kokeilla tarjouksen jättämistä esimerkkitarjouskilpailuun (esimerkkiaiheena kunnan katujen talvikunnossapito).

Ilmoittaudu 7.2. klo 12 mennessä sähköisellä ilmoittautumislomakkeella, jossa kysytään yhteystiedot ja toiveenne messuosastosta. Lisäksi voitte esittää etukäteen toiveenne niistä hankintakohteista ja hankintapäättäjistä, joista olette kiinnostuneita. Myös logo toimitetaan lataamalla se sähköisesti lomakkeella. Hankintamessuille toteutetaan ilmoittautumistietojen pohjalta kaikista messuosallistujista luettelo, ”messumanuaali”.

Ilmoittautuminen on avoinna 7. helmikuuta klo 12 saakka ja ilmoittautua voi vain ilmoittautumislomakkeen täyttämällä.

Viime vuoden hankintamessuilla oli mukana noin sata yritystä, ja paikkoja on nyt kaikkiaan n. 90 näytteilleasettajalle. Osallistuminen hankintamessuille on maksutonta ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lempäälän kunta, Lempäälän Yrittäjät ja Lempäälän Kehitys Oy toivottavat lempääläläiset yritykset ja yrittäjät kehittämään uudenlaista hankintakulttuuria!