Ideakeskuksessa vieraana Mikael Pentikäinen

Ideakeskus LIVE -verkkolähetykset jatkuvat, ja perjantaina 12.2. klo 8.30 vieraaksi saapuu Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Tule kuulemaan mihin asioihin yrittäjien kannattaa olla vaikuttamassa vaalivuonna 2021.

Linkit lähetykseen löydät täältä: www.ideakeskus.fi/live

Ideakeskus on yrittäjien yhteistyötila uudessa Lempäälä-talossa. Koska koronan takia emme pääse joukolla järjestämään kohtaamisia näissä uusissa tiloissa, Lempäälän Yrittäjien tiimi lähettää joka toinen perjantai verkkolähetyksiä Ideakeskuksesta. Näissä livestriimeissä käsitellään yrittäjille tärkeitä asioita, ja voit osallistua tapahtumaan seuraamalla sitä Ideakeskuksen Youtube-kanavan kautta, tai osallistumalla Teams-tapaamiseen. Teamsin kautta pääset myös esittämään kysymyksiä vierailijoille ja Ideakeskuksen studioon.

Ensimmäisessä livestriimissä harjoiteltiin uuden striimaustekniikan käyttöä, ja esiteltiin sekä Lempäälä-talon että Ideakeskuksen palveluja. Tallenteen tapahtumasta voit katsoa Ideakeskuksen Youtube-kanavalta.

Toisessa livestriimissä luonamme virtuaalisesti vierailee Suomen Yrittäjien toimitusjohtaja Mikael Pentikäinen. Keskustelemme hänen kanssaan erityisesti vaalivuoden tärkeistä teemoista, ja myös siitä miksi on tärkeää että yrittäjät lähtevät aktiivisesti ehdolle kunnallisvaaleihin. Mukana studiossa on myös paikallisena vierailijana yrittäjä Jocka Träskbäck, joka kertoo kokemuksiaan ensimmäisestä kaudestaan Lempäälän kunnanvaltuustossa.

Kaikki Ideakeskuksen kiinteät työhuoneet on varattu, mutta liittymällä Yritysrinkiin saat yrittäjien yhteistet työtilat ja palvelut käyttöösi edulliseen hintaan. Lue lisää Yritysringin toiminnasta: www.ideakeskus.fi/yritysrinki/

Tervetuloa mukaan perjantaina klo 8.30, www.ideakeskus.fi/live