EU-rahoituskiertue pysähtyy Lempäälässä ma 23.8. klo 9-11.30

EU-rahoituskiertue ”Tämänkin kaiken EU mahdollistaa” pysähtyy maanantaina 23.8. klo 9 – 11.30 Erik Ednerin torilla, Lempäälä-talon edustalla.

Mukana on EU-rahoituksen asiantuntijoita vastaamassa mm. mitä mahdollisuuksia EU-rahoitus tarjoaa yhdistyksille, yrityksille ja nuorille sekä paikallisia hanketoteuttajia, jotka kertovat rahoitusmahdollisuuksista. Lisäksi voi tutustua Lempäälässä toteutettaviin hankkeisiin kuten Yhteisöjen talo, Kuntalaisten kuntoportaat ja Ohjatusti kohti tulevaisuuden työelämää sekä Edelläkävijyys energiayhteisössä.

Torilla voi osallistua peleihin ja kilpailuihin. EU-tietovisan osallistujien kesken arvotaan e-Jopo ja renkaanheittopelissä voi kertoa mielipiteensä, mihin EU-rahoitusta tulisi suunnata sekä mitä eri ohjelmien rahoituksella tuetaan.

Torin aikana EU-rahoitusasiantuntijoiden ja hanketoteuttajien haastatteluja striimataan Facebookissa Leaderkantri -sivulla.

Torikiertueen järjestävät Leader-ryhmät ja Europe Direct -tiedotuspisteet, Pirkanmaalla toteutuksesta vastaavat Kantri ry ja Pirkan Helmi ry. Tilaisuuden järjestelyissä mukana myös Lempäälän Kehitys Oy.

Lisätietoja kiertueesta: pirkanhelmi.fi/euroadshow/

Katso livestriimaukset Facebookissa, Leader Kantri -sivulla: https://www.facebook.com/leaderkantri

Lempäälän tapahtumakalenteri : https://tapahtumat.lempaala.fi/fi-FI/page/611a1b613a763a3b0b28204c