Etsitkö työntekijää nyt tai lähitulevaisuudessa?

NUORET TÖIHIN!

Nuoret töihin -mallissa työnantaja ja työntekijä voivat riskittä tutustua toisiinsa, sillä työsuhteen ensimmäiset kolme kuukautta kunta toimii nuoren (18-29-vuotiaan) työnantajana. Työsuhdetta edeltää työkokeilu.

LEMPÄÄLÄN KUNTA VASTAA
– henkilön 3 kk:n palkasta (henkilö on työsuhteessa Lempäälän kuntaan kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen KVTES alaisella sopimuksella)
– henkilön työterveyskuluista ja tapaturmavakuutuksesta koko työsuhteen ajan
paperitöistä (työsopimukset, tilitykset yms.)
– yrityksen jatkoneuvonnasta työsuhteen loppuvaiheessa

YRITYS VASTAA
– työnjohdosta, perehdytyksestä, työn suorittamiseen vaadittavien laitteiden hankinnasta (esim. tietokone) sekä työturvallisuudesta ja sen vaatimista varusteista
– mahdollisista ylityö-, matka- ym. korvauksista
– työsopimuslain noudattamisesta edelleen sijoitettua rekrytoitaessa poissaolojen, lomien ja mahdollisten ongelmatilanteiden välittömästä ilmoittamisesta Lempäälän kunnalle

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!
Silja Kiehelä, Lempäälän työllisyyspalvelut
044 4863002 / silja.kiehela@lempaala.fi

”Nuoret töihin -mallin kautta pystymme tarjoamaan 12 nuorelle kolmen kuukauden palkan työkokeilun päälle. Yrittäjälle tämä tarjoaa mahdollisuuden tutustua työntekijään rauhassa, ja työkokeilun – edelleensijoituksen aikana voi pohtia jatkoa. Mahdollisuus esimerkiksi palkkatuen hakemiseen ja oppisopimuskoulutukseenhan on aina olemassa, jos ei vielä kokeilun jälkeen työllistä perinteisin keinoin.”

KEVYTREKRY YLI 30-VUOTIAILLE

”Yli 30-vuotiaille meillä on vielä jäljellä neljä kevytrekrypaikkaa, eli kuuden kuukauden työsuhde Lempäälän kuntaan ja edelleensijoitus yritykseeen. Kunnan nettisivuilla on tietoa tästä.”

Lue lisää:
https://www.lempaala.fi/tyo-ja-yrittaminen/tyollisyyspalvelut/tyonantajalle/kevytrekry-uusi-tapa-palkata-tyontekija/

Silja Kiehelä
Yksilövalmentaja, Työllisyys- ja kuntoutuspalvelut
044 4863002 / silja.kiehela@lempaala.fi