Asuntomessut 2026 Lempäälässä: Palveluntarjoajalista

Lempäälässä järjestetään Asuntomessut Saikan alueella kesällä 2026. Messualueen rakentaminen alkaa jo ennen tätä. Lempäälän kunta ja Lempäälän Kehitys pyrkivät tuomaan esille paikallisten yritysten tarjontaa rakentajille ja järjestäjille messuihin liittyen. Tätä varten olemme luomassa yrityslistausta paikallisista aiheeseen liittyvistä yrityksistä/yrittäjistä jaettavaksi valituille rakentajille sekä kunnan ja Kehityksen nettisivuille, jotta esim. messualueen rakentajat voisivat halutessaan hyödyntää paikallista palvelua rakennusvaihetta tukemaan messuprojektia. Ensisijaisesti haussa on siis rakentamiseen, sisustukseen ja pihaan liittyvät palvelut, jotka auttavat messualueen rakentajia hyödyntämään paikallisia palveluita halutessaan.

Mikäli haluat ilmoittaa kiinnostuksesi saada yrityksesi nimen ja yhteystiedot tähän listaukseen, ilmoita tiedot linkistä. Listaus on yrityksille maksuton. Lopullinen listan muoto, yritykset ja listaus varmistuvat myöhemmin. Olemme yhteydessä kaikkiin kiinnostuksensa ilmaisseille. https://forms.office.com/e/PsDG4DhtHX

 

Muistathan myös Koti Lempäälässä -tapahtuman la 27.5.

Yrityksien on mahdollista varata maksuton standipaikka ja tietoisku lavalla, asumiseen, viihtymiseen, rakentamiseen ja kotiin liittyviä palveluita esittelemään.

Ilmoittautuminen 30.4. mennessä https://forms.office.com/e/KgZPGJAbDp