Anette Almi Lempäälän Kehitys Oy:n kehittämis- päälliköksi

Anette Almi on aloittanut Lempäälän Kehitys Oy:n kehittämispäällikkönä 1.8.2022 alkaen.

Anette Almi tulee toimimaan osana Lempäälän Kehitys Oy:n tiimiä osallistuen työpaikka-alueiden, toimitilaratkaisujen, matkailumarkkinoinnin sekä elinkeinoviestinnän kehittämiseen. Lisäksi hän tulee osallistumaan erilaisiin työryhmiin, elinkeinoyhteistyö- sekä sidosryhmäverkostotyöhön.

Anette Almi on aiemmin toiminut erilaisissa myynnin ja viennin kehitystehtävissä muun muassa UPM:lla ja Valiolla, jossa hän viimeisimpänä vastasi uuden liiketoiminnan luomisesta ja kehittämisestä uusilla markkinoilla sekä erilaisista projekteista. Anetten monipuolinen työkokemus yrityselämästä sekä erilaisista kehitysprojekteista edesauttavat yhteistyötä yritysten, sidosryhmien sekä seudullisten projektien parissa.

Lempäälän kunnallinen päätöksenteko ja elinkeinoilmapiiri ovat saaneet yrittäjiltä kiitosta säännöllisesti mm. Suomen Yrittäjien tekemissä tutkimuksissa. Lempäälän monipuoliset asuin- ja matkailumahdollisuudet sekä yritystoiminnan kannalta mainio logistinen sijainti tekevät Lempäälästä erityisen vetovoimaisen paikan. Tätä myönteistä kehitystrendiä halutaan jatkaa ja kehittää edelleen.

Lisätietoja:
Ismo Paananen, hallituksen puheenjohtaja
+358 40 728 8299

Ahti Laakso, toimitusjohtaja
+358 40 661 7496

Anette Almi, kehittämispäällikkö
+358 40 133 7913

Lempäälä on energinen ja rohkea edelläkävijä, jolle yhteistyö ja yrittäjyys ovat kunnan elinvoiman avaintekijöitä. Lempäälän Kehitys Oy on Lempäälän kunnan tytäryhtiö, joka vastaa kunnan elinkeinotoimen palveluista ja kehittämisestä. Rakennamme yhdessä vetovoimaista Lempäälää.