Alihankintamessuilla Lempäälän osastolla voit kuvauttaa videoterveisesi

Lempäälä osallistuu Tampereella jälleen järjestettävään Suomen johtavaan teollisuuden messutapahtumaan Lempäälän Kehitys Oy:n koordinoimalla yritysten yhteisosastolla. Osasto löytyy E-hallista, osasto numero E401.

Lempäälän osastolla on mukana lempääläläisiä yrityksiä, joista MOST Digital Oy esittelee robotiikkaa, Metallipalvelu Turppa Oy metallintyöstöä, Pipu Ky vaneriosaamista ja Striimus Oy videotuotantoa.

Striimuksen messustudiossa onnistuu yrityksesi messuterveisten kuvaus!

Osastollamme vierailevat voivat heittäytyä kameran eteen ja kuvauttaa yritykselleen laadukkaan messuterveiset-videon. Green screen -tekniikkaa hyödyntäen saamme taustalle Alihankintamessujen värit ja ilmeen ja omat videoterveisesi lähetämme haluamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Varaa oma aikasi sähköisestä varauskalenterista:
https://outlook.office365.com/owa/calendar/Messuterveistenvaraus@striimus.fi/bookings/

Lempäälän osaston löydät helposti yläpuolelle sijoittuvaan jättiscreenin ansiosta. Näytössä pyörivät yritysten, Lempäälän kunnan ja Business Lempäälän mainosvideot.

Alihankinta-messut on koonnut teollisuuden yritykset ja asiantuntijat jo 33 vuoden ajan. Vastuullisena tapahtumajärjestäjänä on Tampereen Messut.
Messujärjestelyissä on kiinnitetty terveysturvallisuuteen erityisesti huomiota.
Messuvieraiden tulee rekisteröityä kävijä- ja päiväkohtaisesti. Messuilla on maskipakko ja niillä noudatetaan viranomaisten turvallisuusohjeita. Erillisiä terveystodistuksia ei kuitenkaan sisäänpääsyn yhteydessä vaadita.

Alihankinta 2021 on avoinna tiistaina ja keskiviikkona klo 9–17 sekä torstaina klo 9–16.

Tervetuloa Lempäälän osastolle E401!

Lisätietoa sivulta: www.alihankinta.fi