Ajankohtaista energiatietoa yrityksille -webinaarisarja

Tervetuloa energia-aamukahville!
Alueelliset energianeuvojat toteuttavat maaliskuussa torstaisin klo 8.30-9 neljä webinaaria yrityksille. Webinaareihin on ennakkoilmoittautuminen ja ilmoittautuneille toimitetaan esitysmateriaalit sähköpostitse tilaisuuden jälkeen.

Yrityksille suunnattu webinaarisarja pyörii maaliskuun ajan aina torstaisin klo 8.30-9. Ota mukava kuunteluasento ja tule mukaan linjoille teams-yhteydellä.

Ilmoittautuminen etukäteen:
https://www.lyyti.fi/reg/ajankohtaista_energiatietoa_yrityksille

Ajankohtaista energiatietoa aamukahvin kanssa
Alueelliset energianeuvojat järjestävät maaliskuussa yrityksille ajankohtaisia aamukahveja energia-asioiden parissa. Aamukahvit järjestetään osana Energiaviraston rahoittamaa Alueellista energianeuvontaa ja ovat maksuttomia. Mukana on myös vierailevia asiantuntijoita. Tervetuloa!

* Torstaina 3.3. klo 8.30-9 aiheena yritysten latauspisteisteet sähköautoille.
Mitä sähköautojen latauspisteiden hankinnassa tulee huomioida yrityksen kannalta? Millä ehdoilla voi saada avustusta sähköautojen latauspisteille työpaikoilla?

** Torstaina 10.3. klo 8.30-9 asiaa energiakatselmuksista.
Mikä energiakatselmus on ja miksi se kannattaa tehdä? Milloin se on lakisääteisesti tehtävä? Millaisia löytöjä energiakatselmusten yhteydessä on tehty?

*** Torstaina 17.3. kerrotaan energiatuesta.
Mihin yritys voi saada energiatukea? Mistä ja miten sitä haetaan? Kuinka paljon tukea on saatavissa ja millä ehdoilla?

**** Yrityswebinaarisarjan päätösosuus: Torstaina 24.3. asiaa aurinkosähköstä.
Kuinka kannattavaa aurinkosähkön hankinta on? Kuinka tehokas järjestelmä kannattaa hankkia? Mitä aurinkosähköjärjestelmään kuuluu?

Lisätietoa ja ilmoittautuminen:
https://www.lyyti.fi/reg/ajankohtaista_energiatietoa_yrityksille